ГоловнаЕкономікаБізнес

Кравцов заявив, що йде з посади голови "Укрзалізниці"

Він переходить на роботу "в публічному державному секторі".

Кравцов заявив, що йде з посади голови "Укрзалізниці"
Фото: Александр Рудоманов

Голова правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов заявив про бажання піти з посади у зв'язку з переходом на роботу в публічному державному секторі.

Про це йдеться в новорічному зверненні до наглядової ради компанії, опублікованому на сайті "Укрзалізниці".

"Останнім часом точилось багато розмов щодо начебто конфлікту "Укрзалізниці" та Міністерства інфраструктури. Але ми командні гравці з єдиною важливою метою - покращення стану "Укрзалізниці" і бажанням ефективної розбудови української інфраструктури. А це унеможливлює будь-які конфлікти і лишає місце виключно конструктивним відносинам. Після розгляду мого звернення на засіданні наглядової ради щодо припинення контракту у зв’язку з переходом на роботу в публічному державному секторі, я впевнений, що залізнична родина залишиться близькою для мене", - сказано у зверненні Кравцова.

Докладно про своє рішення голова компанії пообіцяв розповісти після прийняття всіх формальних рішень.

Раніше міністр інфраструктури Криклій висловив надію, що або глава "Укрзалізниці" піде у відставку сам, або наглядова рада звільнить Кравцова до кінця року. За словами міністра, в роботі "Укрзалізниці" не відбулося системних змін.

Нагадаємо, Кравцов прийшов в "Укрзалізницю" 2015 року на посаду радника генерального директора. Пізніше він займав інші посади і свого часу працював у МІУ на посаді першого заступника міністра інфраструктури.

У серпні 2017 року Кравцов повернувся в "УЗ" і був призначений в.о. голови правління компанії. З січня 2019 року він отримав постійну посаду голови правління.

Наприкінці листопада Міністерство інфраструктури заявило, що найближчим часом вирішить, чи залишиться Кравцов на посаді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram