ГоловнаЕкономікаБізнес

Французи продали "АХА Страхування" канадській Fairfax

Компанія є одним із лідерів українського страхового ринку.

Французи продали "АХА Страхування" канадській Fairfax
Фото: rs.biz.ua

Французька група АХА оголосила про вихід з українського ринку. Належні їй компанії "АХА Страхування" та "АХА Страхування Життя" буде продано канадській Fairfax Financial Holding Limited.

Про це повідомила прес-служба АХА.

Завершення операції залежатиме від виконання відповідних умов її закриття, включаючи отримання необхідних регуляторних дозволів.

СК "АХА Страхування" є одним із лідерів українського ринку страхування. За підсумками 2017 року компанія зайняла перші місця за обсягом чистих валових премій, за обсягом страхових виплат, на ринку страхування КАСКО, а також за страхуванням фізичних осіб. У компанії обслуговують близько 500 тисяч клієнтів.

Група AXA - світовий лідер у страхуванні та управлінні активами, в якій працює 160 тисяч співробітників по всьому світу, які обслуговують 105 мільйонів клієнтів у 62 країнах.

Холдинг Fairfax зі штаб-квартирою в Торонто займається страхуванням, перестрахуванням і управлінням інвестиціями з 1985 року. Головою і виконавчим директором холдингу є Прем Ватса. Холдинг працює в 40 країнах світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram