ГоловнаЕкономікаБізнес

Зі складу власників будівельної компанії "Ростдорстрой" вийшли Жуков і Рацкевич Новости компаний

Новими власниками компанії стали Юрій Шумахер та Євген Коновалов.

Зі складу власників будівельної компанії "Ростдорстрой" вийшли Жуков і Рацкевич
Фото: facebook.com/poltsad

У складі власників будівельної компанії "Ростдорстрой" (Одеса) відбулися істотні зміни: рішення про продаж своєї частки в компанії ухвалив бізнесмен Олександр Жуков. Також зі складу власників вийшов бізнес-партнер Жукова Олександр Рацкевич. Новими власниками компанії стали Юрій Шумахер та Євген Коновалов.

Про це повідомило інтернет-видання "Деловая столица".

"У цьому немає нічого особливого: компанії мають свої цикли розвитку, природно, що і власники можуть змінюватися. Так сталося і у нас - власники, з якими я пропрацював 20 років, ухвалили рішення про продаж компанії", - прокоментував ситуацію Юрій Шумахер.

За словами Шумахера, рішення про продаж бізнесу було ухвалено давно, все впиралося лише у відсутність покупців, готових заплатити адекватну ринкову ціну. Тому логічним кроком став продаж компанії Шумахеру і Коновалову, чий управлінський стаж в компанії налічує не один рік.

На рішення про продаж вплинули й інші чинники: так, "Ростдорстрой" не є стратегічним активом у загальному портфелі Жукова-Рацкевича. Свою роль також відіграли серйозні репутаційні витрати і географія: Жуков постійно проживає в Лондоні (Великобританія), Рацкевич - у Софії (Болгарія).

За словами Шумахера, незважаючи на зміну власників вектор розвитку компанії збережеться. Серед нових пріоритетів - робота з міжнародними фінансовими інститутами, а також вихід на міжнародний ринок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram