ГоловнаБлогиБлог Виталия Тараненко

Україна вперед? Або Як Королевська всім виборцям пустила дим в очі

"Щодо закидів, мовляв, ми є проектом Банкової. Знаєте, про політиків варто судити не за гарними заявами чи виступами, а за їхніми діями і те, чим вони займаються. Я ніколи не ховалася за стінами парламенту, а виходила на майдани і відповідала на запитання людей. Наша партія була і буде до опозиції цього режиму. Ми першими зареєстрували проект про відставку Азарова, ми також підтримуємо ініціативу імпічменту Президента. І Будемо боротися, щоби Тимошенко вийшла на волю" (м.Хмельницький, літо 2012 року).

Як вважаєте, хто є автором цієї категоричної тиради? Сьогоднішній Міністр соціальної політики України, а в недалекому минулому гуртівниця підприємницьких рухів і найбільший провал парламентських виборів-2012 Наталія Юріївна Королевська (Указ Президента №738/2012 від 24 грудня 2012 року).

Президент Віктор Янукович, як Дід Мороз, під ялинку приніс для "вічної опозиціонерки" приємну звістку: ви очолюєте Кабмін "папєрєдніка" Миколи Азарова, а я, як гарант, вбиваю одразу двох зайців. По-перше, ставлю "плюсик" у відносинах з Росією (за даними ЗМІ, рідний брат Наталії Костантин Королевський працює заступником міністра регіонального розвитку Російської Федерації. Призначення на посаду робив його "царська величність", ВВП). По-друге, підприємницький колектив з нашумівшого руху "Вперед" беру під ковпак.

Здається, саме такими принципами користувався Віктор Федорович, коли призначав пані Королевську на не надто хлібне місце. Адже Наталія Юріївна, як ніхто знає, що її попередник, регіонал Сергій Тігіпко останні два роки був схожим на розпечену відбивну, яку "підкидали" чорнобильці, афганці, діти-війни, пенсіонери. І яких, за іронією долі, тоді частково "приручила" сама ж Королевська і налаштувала проти цієї влади.

Вхід у владу регіоналів - схожий на ту "мрію", яку учорашня бютівка торочила з телеекранів під час виборчої кампанії. Тільки реальність набагато жорстка, ніж її фантазії. Тепер виборець може вимагати від Королевської середню заробітну плату 1000 євро, а середню пенсію — 500 євро, оскільки повнота влади і важілі впливу вже є в руках цієї леді. http://gazeta.ua/articles/politics/_korolevska-poobicyala-ukrajincyam-zarplatu-v-1000-evro/439624 

Фото автора.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram