>
Favbet
Favbet
ГоловнаБлогиФутбол по-гуцульски

У битві горців вижив тільки один

Косівська "Гуцульщина" гідно програла беззаперечному фавориту чемпіонату Івано-Франківської області - яремчанським "Карпатам".

Хоча перед грою суперник випереджав нас лише на очко, всі розуміли, що гра буде надто важкою і добитися прийнятного результату буде вкрай складно. Господарі поля дуже сильно укомплектувалися перед стартом чемпіонату і не даремно вважаються головним претендентом на перемогу у турнірі.

У битві горців вижив тільки один
Фото: flickr.com

Але і ми показали, що приїхали не задля прогулянки. Як не як, а помилуватися гірськими краєвидами ми можемо і у себе вдома - у Косові. Тож "Карпати", які до цього "винесли" одного із суперників із рахунком 10:0, а ще раз перемогли 4:0, отримали справжній бій.

Ця гра дала змогу перевірити бійцівські якості наших футболістів, і кожний, хто вийшов у "старті" або на заміну – грав як останній раз і доводив, що готовий до будь-чого.

У роздягалці тренер сказав: “Хлопці! Виходьте і грайте так, щоб ви отримали насолоду від гри. І все буде класно".

Вийшли, зіграли. "Карпати" не без труднощів перемогли 2:0. Фаворит? Чи просто везіння?

І хоч це не Кубок, але це був тільки перший тайм. І нам буде, що сказати супернику дома, відповісти на всі запитання і розставити крапки над “і”.

Чемпіонат лише розпочався, зіграно чотири тури. У нас дві перемоги і дві поразки. Але ми лише разу грали на рідному стадіоні. Тож, не засмучуємося і готуємося до "Газовика".

До речі, наші юнаки виграли у "Карпат" 1:0. Що-що, а в юнацькому футболі грають не гроші, а місцеві кадри. А кадри, як говорив товариш Сталін, вирішують все.

Футбол по-гуцульски Футбол по-гуцульски , Истории из жизни простых футболистов, которые играют за ФК «Гуцульщина» в чемпионате Ивано-Франковской области
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram