ГоловнаСвіт

​Кулеба подякував главі МЗС Британії за рішення ввести санкції проти Росії

"Вдячний моїй британській колезі та другу Ліз Трасс за її рішучу позицію".

​Кулеба подякував главі МЗС Британії за рішення ввести санкції проти Росії
Фото: ЕРА/UPG

.Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба подякував своїй британській колезі Ліз Трасс за рішення ввести проти Російської Федерації масштабні санкції.

Про це він написав у своєму Тwitter

"Вдячний моїй британській колезі та другу Ліз Трасс за її рішучу позицію. Такі заходи, як санкції проти російських фінансових інтересів у Великій Британії, можуть вдарити по хворому місцю Росії", - зазначив Кулеба.

За його словами, Велика Британія продовжує демонструвати лідерство у глобальних зусиллях зі стримування Росії від подальшої агресії.

Раніше Трасс заявила, що британський уряд протягом наступного тижня внесе на розгляд парламенту законопроєкт, який уможливить, у разі необхідності, запровадження масштабних санкцій проти РФ. За її словами, закон не виключає конфіскацію власності російських олігархів.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що британський уряд швидко й рішуче запровадить національні санкції проти Росії та російського президента Володимира Путіна в разі будь-яких провокацій чи агресії проти України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram