ГоловнаСвіт

У Кремлі заявили, що не причетні до замаху на Шефіра

Пєсков заявив, що "російський слід" - це "скоріше ознаки такого надміру екзальтованого емоційного стану".

У Кремлі заявили, що не причетні до замаху на Шефіра
Дмитрий Песков
Фото: inforesist.org

Прессекретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Москва не причетна до замаху на першого помічника президента України.

Про це Пєсков заявив у коментарі росЗМІ.

"На жаль, в наш час на Україні, що б не сталося, ніхто з діючих політиків не в змозі виключити "російського сліду". Це, звичайно, не має нічого спільного з реальним станом справ, це - скоріше ознаки такого надміру екзальтованого емоційного стану", - сказав він.

Нагадаємо, сьгодні під Києвом на Сергія Шефіра, першого помічника президента України, було скоєно замах. Постраждав його водій, він у лікарні.

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Шефір після замаху "цілий, але в шоковому стані". Він також припустив, що замах на Шефіра міг бути "привітом" Зеленському.

Президент Володимир Зеленський назвав замах на свого помічника "проявом слабкості" і пообіцяв "сильну відповідь". Водночас він визнав, що не знає замовників цього замаху.

Шефір був одним з лідерів виборчого штабу Володимира Зеленського, а у травні 2019 року став першим помічником президента. Перед політичною кар'єрою Шефір разом з Зеленським працював у "Студії Квартал-95".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram