ГоловнаСвіт

За минулу добу через коронавірус померли 46 осіб, кількість хворих - майже 12 тис.

Кількість жертв становить 259 людей.

За минулу добу через коронавірус померли 46 осіб, кількість хворих - майже 12 тис.
Фото: EPA/UPG

За минулу добу через коронавірус нового типу 2019-nCoV загинули 46 людей. Так, кількість жертв досягла 259 осіб. Про це повідомляє Національний комітет у справах охорони здоров'я КНР, передає The Guardian.

За даними китайського відомства, за минулу добу 45 людей загинули в провінції Хубей, де був зафіксований спалах вірусу, ще одна особа померла в місті центрального підпорядкування Чунціне.

Як повідомили в комітеті, до тепер відомо про 11 791 підтверджений випадок інфікування коронавірусом типу 2019-nCoV, 1795 осіб перебувають у важкому стані.

Влада стверджує, що 243 пацієнтів вдалося вилікувати і виписати з медичних установ. Підозра на захворювання коронавірусом у 17 988 осіб; загалом 118 478 осіб пройшли медичне обстеження у зв'язку з вірусом.

Комісія з питань охорони здоров'я Хубея у своєму щоденному звіті повідомила, що кількість підтверджених випадків захворювання в провінції продовжує зростати стійкими темпами. Так, за минулу добу офіційно підтверджено 1347 нових випадків інфікування.

Нагадаємо, 30 січня Всесвітня організація охорони здоров'я визнала спалах коронавірусу надзвичайною ситуацією світового масштабу. Новий вірус зафіксували в 23 країнах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram