ГоловнаСпорт

Олімпіада-2024. День 6. Куліш виграв срібло у стрільбі. Трансляція (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Сьогодні, 1 серпня, десять українських спортсменів візьмуть участь в Олімпіаді.

Олімпіада-2024. День 6. Куліш виграв срібло у стрільбі. Трансляція (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
Сергій Куліш
Фото: НОК України

Дякуємо друзі! Сьогодні Сергій Куліш здобув для України срібну медаль! Зустрінемося завтра.

23:10. Жіноча збірна Австралії стала здобула золоті медалі у плаванні 4х200 метрів вільним стилем, встановивши олімпійський рекорд.

22:50. Ми не обманювали вас (гляньте на два пости нижче:)! Жіноча збірна США у командних змаганнях з фехтування на рапірах перемогла у фіналі італійок (45:39) та здобула золоті медалі. Японки стали бронзовими призерками, здолавши у матчі за третє місце представниць Канади (33:32). 

22:45. Її величність Сімона Байлз! Сьогодні вона завоювала шосте золото Олімпіади! 

22:25. Американці сьогодні в огні! Американка Кейт Дуглас завоювала золоту нагороду у плаванні на 200 метрів брасом. Другою приплила представниця ПАР Татьяна Сміт, третьою – Тес Схаутен з Нідерландів. 

22:00. Хуберт Кош з Угорщини став олімпійським чемпіоном з плавання на 200 метрів на спині. Він приплив на пів секунди швидше за грека Апостолса Хрістоу (срібло) та на одну секунду швидше за швейцарця Романа Мітюкова (бронза).

21:55. Чергова невдача у плаванні! Владислав Бухов не зміг вийти до фіналу змагань з плавання на 50 метрів вільним стилем. Він приплив 11-м за 21.76 секунди та не потрапив до вісімки найкращих. Нагадаємо, після кваліфікації чинний чемпіон світу Владислав розповів, що захворів після церемонії відкриття Олімпійських ігор у Парижі.

21:40. Менш ніж за 20 хвилин Владсилав Бухов стартує у півфіналі з плавання на 50 метрів вільним стилем.

21:35. Сімона Байлз із США у блискавичному стилі перемогла в індивідуальному багатоборстві на Олімпійських іграх у Парижі та завоювала золото. Після чотирьох приладів вона заробила 59.131 очка. Срібну нагороду завоювала представниця Бразилії Ребека Андраде (57.932). Третьою стала представниця США Суніса Лі (56.465).

21:25. Саммер Макінтош з Канади з олімпійським рекордом виграла золоту медаль з плавання на 200 метрів батерфляєм. Срібло до свого активу записала Реган Сміт із США, а бронзу – Чжан Юйфей з Китаю. 

20:35. Сімона Байлз лідирує в індивідуальному багатоборстві після трьох приладів. Їй залишилося виконати вільні вправи.

Сімона Байлз із США виступає під час фіналу жіночого багатоборства змагань з художньої гімнастики на Олімпійських іграх у Парижі 2024 року на арені Берсі в Парижі, Франція, 1 серпня 2024 року.
Фото: EPA/UPG
Сімона Байлз із США виступає під час фіналу жіночого багатоборства змагань з художньої гімнастики на Олімпійських іграх у Парижі 2024 року на арені Берсі в Парижі, Франція, 1 серпня 2024 року.

20:02. Сестри Людмила й Надія Кіченки у напруженому матчі поступилися іспанкам Крістіні Буксі й Сарі Соррібес-Тормо та завершили виступи на Олімпіаді за крок до медальних матчів – 3:6, 6:2, 10:12. Україна залишилася без представників у тенісі на Олімпійських іграх.

19:45. Олімпійським чемпіоном у веслувальному слаломі на байдарці-одиночці став італієць Джованні де Дженнаро. Срібло й бронзу завоювали представник Франції Титуан Кастрик і По Еханіс з Іспанії.

19:30. Ще трішки про дзюдо! Італійка Аліче Белланді перемогла представницю Ізраїля Інбар Ланір у фіналі змагань з дзюдо (78 кг) та стала олімпійською чемпіонкою. Українська дзюдоїстка Єлизавета Литвиненко поступилася спочатку у чвертьфіналі, а потім – у втішній сутичці.

19:00. Азербайджанський дзюдоїст Зелім Коцоєв став олімпійським чемпіоном з дзюдо (до 100 кг), перемігши у фіналі грузина Іллю Суламанідзе. Останній отримав три попередження (шидо).

18:30. Трішки менше ніж за годину легендарна американська гімнастка Сімон Байлз розпочне змагання з індивідуального багатоборства! У жіночому багатоборстві гімнастки виступають на чотирьох приладах.

18:10. На наших очах народжується легенда! Чинний чемпіон Вімблдону Карлос Алькарас (WTA №3) з Іспанії вийшов до півфіналу Олімпіади. У чвертьфіналі змагань він у двох сетах розібрався з американцем Томмі Полом (WTA №13) – 6:3, 7:6 (9:7).

17:55. Уся надія на українського плавця Владислава Бухова! Українець пройшов до півфіналу у плаванні на 50 метрів вільним стилем. Наступний заплив Владислава відбудеться не раніше 21 години.

17:50. Без медалі у дзюдо! Єлизавета Литвиненко поступилася Ма Чженжао з Китаю на етапі утішних сутичок. Українка завершила виступи на Олімпійських іграх-2024. Сумно та й годі.

17:35. Матч сестер Кіченків ще не розпочався...

17:20. Марсель, 1 серпня 2024 року. Красиво!

16:45. Як вам такий образ турецького стрільця в стилі аніме? По-моєму, ми стаємо свідками народження нового персонажа коміксів.

16:30. Туреччина відправила на Олімпійські ігри кілера? У соцмережах активно обговорюють срібного призера Олімпіади у стрільбі з пневматичного пістолета з 10 метрів Юсуфа Дікеча, який виступав без спеціального спорядження, у звичайних окулярах та з рукою у кишені. Це не завадило йому разом Севайдою Ілайдою Тархан завоювати срібні медалі у Парижі. Ексвійськовий Туреччини не став олімпійським чемпіоном, але завоював дещо цінніше – любов людей!

Турок Юсуф Дікеч (праворуч) зі срібною медаллю Олімпійських ігор у Парижі.
Фото: EPA/UPG
Турок Юсуф Дікеч (праворуч) зі срібною медаллю Олімпійських ігор у Парижі.

15:30. Орієнтовно за годину свій поєдинок 1/4 фіналу розпочне українська пара сестер Кіченків. Людмила й Надія зіграють проти Крістіни Букси й Сари Соррібес-Тормо з Іспанії. На токійських Іграх українські сестри зупинилися саме на чвертьфінальній стадії.

15:10. Перша сенсація ігрового дня сталася у тенісі! Перший номер світового рейтингу Іга Швьонтек поступилася у двох сетах китаянці Цінь Вень Чжен (WTA №7) – 2:6, 5:7. В України теж не залишилося представниць в одиночному розряді з тенісу – Еліна Світоліна вилетіла в 1/8 фіналу, а Марта Костюк – у чвертьфіналі.

14:30. В академічному веслуванні жіночих парних двійок золоті медалі здобули представниці Нової Зеландії. 

14:10. Лідерка збірної України прибула до Парижу! Від Ярослави Магучіх чекаємо... переконливого виступу! Хоч би не наврочити! 

14:00. Відомо імена переможців в академічному веслуванні серед чоловічих парних двійок. Олімпійськими чемпіонами сталирумуни Андрей Себастьян Кореня та Флоріан Маріан Енаке. Другими приплили нідерландські веслувальники, третіми – ірландські.

13:40. Завершили змагання з академічного веслування розстібних! Серед чоловіків золоті нагороди здобули представники США, а у жіночому запливі найкращими виявилися представниці Нідерландів

13:20. Вероніка Марченко поступилася представниці Мексики Алехандрі Валенсії у стрільбі з лука в 1/16 фіналу – 4:6. Дякуємо за цю Олімпіаду, Вероніко. 

13:10. Владислав Бухов рятує збірну України з плавання від тотального провалу! Український плавець кваліфікувався до півфіналу з плавання на 50 метрів вільним стилем. Півфінальні запливи відбудуться у вечірній сесії змагань сьогодні.

12:55. Десь ми це вже бачили! Українська дзюдоїстка Єлизавета Литвиненко отримала три попередження (шидо) й поступилася іменитій італійці Алісі Балланді у чвертьфінал Олімпіади-2024. Українка змагатиметься у втішних сутичках з можливістю поборотися за бронзову медаль.

12:45. Людмила Оляновська, Марія Сахарук та Олена Собчук завершили виступи у спортивній ходьбі. Усі троє атлеток прийшли у 20 кращих на Олімпіаді. Оляновська фінішувала 14-ю, Сахару – 17-ю, а Собчук – 20-ю. 

12:35. У чвертьфіналі Єлизавета Литвиненко зустрінеться з першою сіяною, італійкою Алісою Белланді. Двобій розпочнеться за декілька хвилин. 

12:20. Сьогодні зі стрільбою все добре! Українка Вероніка Марченко здолала представницю Китайського Тайбею Лі Цай-Чи (6:4) у стрільбі з лука! Чудова робота від українки.

12:15. Бар’єр 1/8 фіналу подолано! Дзюдоїстка Єлизавета Литвиненко перемогла Лоріану Куку з Косова та вийшла до чвертьфіналу змагань!

12:10. Еквадорець Браян Даніель Пінтадозолотий медаліст зі спортивної ходьби серед чоловіків. Ігор Главан з України посів 40 місце.

 

12:00. Браво!!! Сергій Куліш виграв срібну медаль у кульовій стрільбі з гвинтівки з трьох положень. Золоту медаль здобув китайський стрілець Лю Юйкунь, а бронзову нагороду до свого активу записав Свапніл Кусале з Індії.

Вітаємо, друзі! У шостий змагальний день Олімпійських ігор-2024 Сергій Куліш здобув срібло. Загалом сьогодні відбудуться змагання у 25 видах спорту!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram