>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суперник померлого російського боксера відмовився від гонорару за бій

Субріель Матіас глибоко засмучений смертю Максима Дадашева. 

Суперник померлого російського боксера відмовився від гонорару за бій
Максим Дадашев и Субриэль Матиас
Фото: Top Rank

Колумбійський боксер Субріель Матіас (14-0, 14 нокаутів), з яким провів свій останній бій трагічно померлий росіянин Максим Дадашев (13-1, 1), відмовився від гонорару за цей поєдинок, повідомляє BoxingNews24.

Зазначимо, що бій двох, на той момент непереможних боксерів, проходив за звання обов'язкового претендента на пояс IBF у першій напівсередній вазі. Гонорар колумбійця становив 75 тис. дол.

"Мені не потрібні ці гроші. Ми просто йдемо на ринг, думаючи про добробут нашої сім'ї, не знаючи, наскільки складно нам доведеться. Літай високо, великий воїне. Тільки Бог знає причину події. Я завжди буду його поважати. Спочивай з миром, Максиме Дадашев", - наводить слова Матіаса видання.

Нагадаємо, Максим Дадашев після бою з Матіасом потребував допомоги під час ходьби після виходу з рингу. Його стан погіршився, у Дадашева була блювота, і врешті-решт він знепритомнів. Його доставили в лікарню для екстреної операції на головному мозку.

При операції в росіянина була видалена частина черепа. Після цього боксер був уведений у медикаментозну кому, з якої не вийшов.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram