>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Проти екскапітана збірної України з футболу в Німеччині порушили дві кримінальні справи

Анатолія Тимощука звинувачують в несплаті аліментів і шахрайстві.

Проти екскапітана збірної України з футболу в Німеччині порушили дві кримінальні справи
Анатолий Тимощук и Надежда Навроцкая
Фото: ЖЖ

Екскапітан збірної України і донецького "Шахтаря" Анатолій Тимощук, який зараз працює в тренерському штабі санкт-петербурзького "Зеніту", має серйозні проблеми із законом, повідомляє Футбол 24.

За повідомленням колишньої дружини Тимощука Надії Навроцької, з якою він перебуває в шлюборозлучному процесі, проти нього порушено дві кримінальні справи в Німеччині, де він раніше виступав за мюнхенську "Баварію".

За її словами, чемпіона трьох країн - України, Росії і Німеччини - звинувачують у несплаті аліментів і шахрайстві.

"Мені вдалося довести неймовірну кількість епізодів, коли Толік нахабно брехав у суді. На сьогодні проти нього відкрито дві кримінальні справи в Німеччині. Це вже не він проти мене, а я проти нього. Це держава Німеччина, а конкретніше - прокуратура Баварії, проти Анатолія Тимощука. Одна стаття - за несплату аліментів. Інша кримінальна справа - за шахрайство", - цитує Навроцьку видання.

"Спочатку прокуратура розглядала матеріали, щоб з'ясувати, чи є підстави для порушення кримінальної справи. У грудні минулого року вони вилучили всі документи нашого кейсу із цивільного сімейного суду і таки виявили ознаки злочину. Зокрема, йдеться про надання Анатолієм суду фіктивних документів, де було підроблено мій підпис. Також неправдиві свідчення Анатолія під присягою. Адже коли немає доказів, можна клястися. Присяга прирівнюється до доказу. Усе це зроблено з метою матеріальної вигоди.

Анатолій затягує процес. Він стверджує, що не має статків, і пропонує ділити навпіл мій статок. Толік сховав у Росії майже всі статки, які заробив за свою кар'єру, віддав у чужу власність усі частки в бізнесі, який відкрив у Росії, і нерухомість, придбану раніше. І каже, що нічого не має", - зазначила колишня дружина Тимощука.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram