>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ібрагімович запропонував "Манчестер Юнайтед" заборонити згадувати Фергюсона

"Червоним дияволам" потрібно знайти індивідуальність без легендарного шотландця.

Ібрагімович запропонував "Манчестер Юнайтед" заборонити згадувати Фергюсона
Фото: mirror.co.uk

Екс-нападник "Манчестер Юнайтед" Златан Ібрагімович в інтерв'ю Mirror поділився своєю думкою про труднощі, які відчуває команда після відставки з посади головного тренера сера Алекса Фергюсона.

"Усе, що відбувається, оцінюється епохою Фергюсона. Вони кажуть: "Якби Фергюсон був тут, цього б не сталося, Фергюсон не зробив би цього і вчинив би по-іншому". Усе жило Фергюсоном. Якби на їхньому місці був я, то сказав би, що в мене більше немає Фергюсона. Що я прийшов сюди створювати власну історію. Тому я не хочу чути про те, що було раніше - потрібно жити сьогоденням, з новим менталітетом. Фергюсон посів місце в історії клубу, але життя триває. "МЮ" має знайти індивідуальність, і це важко", - цитує 37-річного шведського футболіста видання.

На думку Ібрагімовича, успіхи "Юнайтед" за Уле-Гуннаре Сольскьяєра були пов'язані з топ-формою Маркуса Решфорда та Поля Погба.

"Я думаю, що Погба має потенціал стати найкращим гравцем світу на своїй позиції. Він хороший хлопець - старанно тренується і слухає, хоче бути краще, виходити на поле в кожній грі і перемагати. Решфорд - майбутнє "Юнайтед". Спочатку я бачив у ньому індивідуаліста, а тепер він робить більше командних дій. У нього велике майбутнє з цією командою", - особливо наголосив Златан, який тепер є футболістом "Лос-Анджелес Гелексі".    

Ібрагімович грав за "Манчестер Юнайтед" з 2016 по 2018 рік. За цей час він провів за команду 53 матчі, в яких забив 29 голів.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram