ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти завдали ракетного удару по аеропорту в Дніпрі (оновлено)

У Звонецькому на Дніпропетровщині також поцілили в інфраструктурний об‘єкт.

Окупанти завдали ракетного удару по аеропорту в Дніпрі (оновлено)
Фото: Крим Реалії

10 квітня російські окупанти вчергове завдали ракетних ударів по Дніпропетровській області. В Дніпрі вони атакували аеропорт.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Telegram.

"На жаль, орки зачастили сьогодні зі своїми атаками. У нас знову "прильоти". У Звонецькому поцілили в інфраструктурний об'єкт. Там зараз працюють рятувальники. Дані про руйнування та кількість жертв уточнюємо. І повторна атака на аеропорт у Дніпрі. Від нього вже не лишилося живого місця. Зруйновано і сам аеропорт, і інфраструктуру поряд", - написав Резніченко.

Він додав, що наразі кількість постраждалих з’ясовується.

"Щойно буде інформація - повідомлю", - додав голова Дніпропетровської ОВА.

Оновлено. Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук потім додав, що п‘ятеро співробітників ДСНС постраждали.

"Окрім цього, у Новопавлівці один цивільний загинув - взяв в руки касетний боєприпас. Я вкотре нагадую всім відчайдухам, що чіпати підозрілі предмети ЗАБОРОНЕНО! Побачили боєприпаси - викликайте поліцію та ДСНС", - додав він.

Нагадаємо, що 9 квітня сирени повітряної тривоги лунали в Дніпропетровській області практично щогодини, є влучання ракет у різні обʼєкти.

7 квітня міський голова Дніпра Борис Філатов рекомендував евакуюватися з міста жінкам, дітям і людям похилого віку. А також тим, хто не задіяний на промислових підприємствах та у критичній інфраструктурі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram