ГоловнаСуспільствоОсвіта

Міносвіти рекомендує школам перейти на "дистанційку"

Причина - ускладнення погодних умов.

Міносвіти рекомендує школам перейти на "дистанційку"
Фото: EPA/UPG

У зв’язку зі складними погодними умовами та зниженням температури повітря Міністерство освіти і науки рекомендує керівникам навчальних закладів розглянути можливість організації освітнього процесу в дистанційній формі.

Відповідний лист Міністерство направило керівникам департаментів (управлінь) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій та керівникам закладів загальної середньої освіти, інформує пресслужба МОН.

"У зв'язку зі складними погодними умовами та зниженням температури повітря, Міністерство освіти і науки України рекомендує вжити невідкладних заходів, спрямованих на збереження здоров'я дітей та належну організацію освітнього процесу", - сказано в повідомленні.

"Просимо розглянути можливість організації навчання учнів із використанням технологій дистанційної освіти, інтернет-ресурсів; провести серед учасників освітнього процесу роз'яснювальну роботу щодо запобігання переохолодженню, техніки безпеки тощо", - йдеться у листі.

Нагадаємо, за рішенням столичної влади у Києві через негоду в столиці у вчора і сьогодні не працювали садки і школи.

Через сильні снігопади у Львові міська комісія з надзвичайних ситуацій рекомендувала оголосити п’ятницю, 12 лютого, вихідним.

Як повідомляли, 15-18 лютого в Україні очікується холодна без опадів погода, з мінімальною температурою вночі від -20 до -28 градусів, на Волині та Рівненщині - до -30 градусів. У південних та східних областях від -15 до -18 градусів морозу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram