ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в зоні ООС війська противника 15 разів порушували режим припинення вогню

Травмовано одного українського захисника.

За добу в зоні ООС війська противника 15 разів порушували режим припинення вогню
Фото: www.facebook.com/pressjfo.news

За 29 квітня збройні формування Росії на Донбасі 15 разів відкривали вогонь, у тому числі з мінометів калібру 82 мм і 120 мм, які заборонено розміщувати на лінії зіткнення.

Один український військовий отримав бойове травмування. Про це повідомили в пресслужбі Міноборони України.

Верхньоторецьке обстрілювали з використанням станкових протитанкових гранатометів, зенітної установки ЗУ-23-2 і великокаліберних кулеметів.

Захисників у районі Новомихайлівки обстрілювали зі снайперського озброєння.

Поряд з Водяним двічі відкривали вогонь з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів і кулеметів. Поряд з Павлополем окупанти двічі використовували гранатомети.

Біля Гнутового застосовували міномети калібру 120 мм і станкові протитанкові гранатомети, а по захисниках Старогнатівки, Тарамчука й Авдіївки стріляли з гранатометів і стрілецької зброї.

По околицях Мар'їнки двічі стріляли з гранатометів різних систем.

По захисниках Новотошківського і Горіхового випустили 9 мін калібру 82 мм. Поряд із Новозванівкою окупанти випустили 15 мін з мінометів 120 мм.

"Утримуючи оборону, наші військові діяли рішуче і дали ворожим підрозділам гідну відсіч. На будь-які спроби збройних формувань Росії загострити ситуацію в районі операції підрозділу Об'єднаних сил і надалі будуть оперативно і жорстко реагувати", - повідомили в Міноборони.

За даними розвідки, за минулу добу було ліквідовано одного окупанта, ще двох поранено.

Додатково повідомляють, що випадків зараження коронавірусом серед військових ООС немає.

Нагадаємо, 28 квітня підтримувані Російською Федерацією бойовики на Донбасі вкотре порушили взяті на себе зобов'язання і обстріляли околиці населеного пункту Золоте-4.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram