ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві встановлять меморіальну дошку на честь загиблого учасника АТО В'ячеслава Куцмая

В'ячеслав Куцмай загинув 21 травня 2018 року в районі населеного пункту Південне (Чигирі).

У Києві встановлять меморіальну дошку на честь загиблого учасника АТО В'ячеслава Куцмая
Фото: LB.ua

У Києві на фасаді будівлі середньої загальноосвітньої школи №46 на вул. Миколи Василенка, 10 встановлять меморіальну дошку на честь загиблого на сході України учасника антитерористичної операції В'ячеслава Куцмая. Про це повідомив пресцентр КМДА.

Встановлення пам'ятної дошки передбачено розпорядженням КМДА № 371 з урахуванням протоколу засідання комісії з питань встановлення пам'ятних знаків у місті Київ та на підставі звернення громадської організації "Військово-патріотичне об'єднання УБС «Сармат»".

Витрати, пов'язані з виготовленням і встановленням меморіальної дошки, будуть профінансовані за рахунок позабюджетних коштів.

Нагадаємо, В'ячеслав Куцмай загинув 21 травня 2018 року в районі населеного пункту Південне (Чигирі), взятого на той момент під контроль Збройних сил України.

В'ячеслав Куцмай народився 07.11.1986 року в Києві. З 2014 року служив у взводі спецпризначення БСП НГУ "Донбас", пройшов бої за Іловайськ, де потрапив у полон. Був звільнений у грудні 2014 року, повернувся до лав батальйону. У жовтні 2016-го перейшов у 16-й окремий мотопіхотний батальйон 58-ї омбр, брав участь у блокаді торгівлі з ОРДЛО, потім служив у розвідувальному взводі 72-ї омбр, а після виведення бригади з фронту - в 24-й омбр.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram