ГоловнаСуспільствоВійна

Снайпер бойовиків біля Березового поранив українського військового (оновлено)

Від початку дня на Донбасі було сім обстрілів.  

Снайпер бойовиків біля Березового поранив українського військового (оновлено)
Фото: facebook.com/backandalive

Снайпер бойовиків біля населеного пункту Березове поранив українського військового. Про це у суботу повідомили у штабі ООС.

"У районі населеного пункту Березове, яке знаходиться у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", зафіксовано роботу снайперської пари. Внаслідок прицільного вогню окупанти поранили одного військовослужбовця Об'єднаних сил", - йдеться у повідомленні.

Військовому оперативно надали невідкладну медичну допомогу та доставили до лікарні.

У суботу бойовики також обстріляли позиції ООС поблизу Павлополя, Катеринівки і Пісків.

"Такі дії збройних формувань Російської Федерації мають постійний характер, це свідчить про небажання мілітарної окупаційної влади та її кремлівських кураторів просуватися з мирним процесом на сході України, незважаючи на рішучу налаштованість української сторони на дипломатичне врегулювання конфлікту", -зазначили у штабі.

Оновлення 19:42. У вечірньому зведенні пресцентру Операції об'єднаних сил говориться, що від початку дня на Донбасі було сім обстрілів.

Бойовики використовували міномети калібру 120 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, інше стрілецьку зброю, зокрема снайперську.

Шість обстрілів сталося в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" (Павлопіль, Піски, Авдіївка, Березове, Верхньоторецьке), ще один - у районі ОТГ "Північ" (Катеринівка).

Крім військового, пораненого біля Березового, постраждалих не було.  

Нагадаємо, у п'ятницю бойовики 12 разів обстріляли позиції ООС на Донбасі, внаслідок чого поранення отримав один український військовий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram