ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики шість разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Один військовослужбовець отримав поранення.

Бойовики шість разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Супротивник обстріляв наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї. Крім того, була снайперська активність", - ідеться в ранковому зведенні.

Чотири обстріли зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": поряд з Павлополем - з ручного протитанкового гранатомета; поблизу Талаківки - з великокаліберного кулемета, стрілецької зброї, а також снайперської гвинтівки; неподалік Лебединського - з мінометів калібру 82 мм супротивник випустив 2 міни, станкового протитанкового гранатомета - 4 постріли, а також великокаліберного кулемета і іншої стрілецької зброї; поруч з населеним пунктом Водяне - з міномета калібру 82 мм - 4 міни та великокаліберного кулемета.

Два обстріли відбулися в районі відповідальності угруповання "Північ": поблизу Майорська - з великокаліберного кулемета; в районі населеного пункту Шуми - з автоматичного станкового гранатомета.

Учора, 22 січня, в результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув.

З початку поточної доби бойовики зі стрілецької зброї відкривали вогонь по захисниках Опитного. В результаті одного військового було поранено.

Нагадаємо, на переговорах у Мінську розглядають дев'ять імовірних точок розведення сил і засобів на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram