ГоловнаСуспільствоВійна

Біля Водяного бойовики випустили по українських військових вісім мін із заборонених мінометів

Про постраждалих не повідомляють.

Біля Водяного бойовики випустили по українських військових вісім мін із заборонених мінометів
Фото: facebook.com/ato.news

У суботу, 4 січня, в зоні бойових дій на Донбасі окупанти здійснили чотири обстріли.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї", - йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив три обстріли позицій Об'єднаних сил неподалік Авдіївки, Верхньоторецького і Водяного, де відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Крім того, зі станкового автоматичного гранатомета і великокаліберного кулемета противник обстріляв позиції українських захисників поблизу Новолуганського, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

Також у суботу під час пересування між взводними опорними пунктами двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення в результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої. Постраждалі були доставлені до медичного закладу.

О 6-й ранку в неділю, 5 січня, бойовики 20 хвилин обстрілювали позиції сил ООС поблизу Водяного з мінометів калібру 82 мм (8 мін), які, відповідно до Мінських домовленостей, слід було відвести на відстань понад 15 км від лінії розмежування.

Нагадаємо, раніше ОБСЄ зафіксувала невідведений "Град" за 50 км від Донецька.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram