ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинули двоє військовослужбовців, ще одного поранено

Бойовики чотири рази обстріляли позиції ЗСУ.

За добу на Донбасі загинули двоє військовослужбовців, ще одного поранено
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. У результаті загинули двоє українських військовослужбовців, ще одного поранено в результаті підриву на міні.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів й іншої стрілецької зброї", - йдеться в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили три обстріли: в районі Водяного з міномета калібру 82 мм випустили 8 мін; недалеко від населеного пункту Павлопіль - з великокаліберних кулеметів; біля населеного пункту Гнутове - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Один обстріл зі снайперської гвинтівки зафіксовано поблизу Кримського, в районі відповідальності угруповання "Північ".

"Учора, 5 січня, в результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув. Крім того, в районі населеного пункту Хутір Вільний у результаті наїзду на невідомий вибуховий пристрій (імовірно, на протитанкову міну ТМ-62) підірвався військовий вантажний автомобіль ГАЗ-66, який здійснював заходи логістичного забезпечення. У результаті вибуху один військовослужбовець загинув на місці, ще один отримав тяжкі поранення", - уточнили у штабі.

З початку поточної доби окупаційні війська вогневої активності не проявляли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram