ГоловнаСуспільствоВійна

Київрада заборонила феєрверки і салюти у столиці до кінця війни на Донбасі

Також заборонені розважальні заходи на Алеї Героїв Небесної Сотні і вулиці Трьохсвятительській у межах Стіни пам'яті загиблих Героїв.

Київрада заборонила феєрверки і салюти у столиці до кінця війни на Донбасі
Фото: http://comments.ua/

Депутати Київської міської ради затвердили порядок організації і проведення масових громадських заходів до новорічних та різдвяних свят.

Про це повідомляється на сайті Київради.

"Згідно з рішенням, заявку на проведення масового заходу необхідно подавати не пізніше, ніж за 15 робочих днів до запланованої дати. Якщо для організації заходу необхідні перекриття доріг і зміна руху громадського транспорту, наприклад, для проведення спортивних подій, - то заявку необхідно подати за 45 робочих днів. Вона повинна містити дані про організатора і сам захід (форма, мета, місце проведення або маршрут, дата і час початку та закінчення). Також обов'язково вказувати організаційні питання забезпечення заходу", - йдеться у повідомленні.

Забороняється проведення масових розважальних заходів на Алеї Героїв Небесної Сотні і вулиці Трьохсвятительській у межах Стіни пам'яті загиблих Героїв.

Зазначається, що організацію подій біля культових споруд додатково необхідно погоджувати з представниками релігійних організацій, на балансі яких вони знаходяться.

"Також у столиці забороняється проведення феєрверків, салютів та інших розважальних заходів і видовищ з використанням піротехнічних виробів на період стримування збройної агресії на сході України", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що 19 грудня, у день Святого Миколая, у Києві урочисто засвітили головну ялинку країни на Софійській площі. Цього року святкове містечко і ялинкові прикраси виконані у тематиці казки про Лускунчика.

Напомним, осенью 2014 года Киевский городской совет на три месяца запрещал запускать фейерверки в столице. Затем запрет неоднократно продлевали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram