ГоловнаСуспільствоЖиття

У МІУ сподіваються, що главу "Укрзалізниці" Кравова звільнять до кінця року

Це питання буде розглядати наглядова рада.

У МІУ сподіваються, що главу "Укрзалізниці" Кравова звільнять до кінця року
Владислав Криклий
Фото: mvs.gov.ua

У Міністерстві інфраструктури очікують, що наглядова рада "Укрзалізниці" звільнить главу правління компанії Євгена Кравцова до кінця року.

Про це розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій в інтерв'ю "Українському радіо".

"Сподіваюся, що в цьому році ми вже отримаємо цю інформацію і зможемо запустити конкурс на нового керівника. Я дуже на це розраховую. Незалежно від зміни політиків, підприємство і Наглядова рада залишаються незалежними, тому ми не можемо на це впливати", - сказав Криклій.

За його словами, нещодавно відбулася зустріч наглядової ради з менеджментом "УЗ", після якої залишилося "багато запитань до чинного правління".

Криклій додав, що в наглядовій раді планують піднімати питання про заміну керівника "УЗ".

Нагадаємо, Кравцов прийшов в "Укрзалізницю" в 2015 році на посаду радника генерального директора. Пізніше він займав інші посади і у свій час працював в МІУ на посаді першого заступника міністра інфраструктури.

У серпні 2017 року Кравцов повернувся в "УЗ" і був призначений в.о. голови правління компанії. З січня 2019 року він отримав постійну посаду глави правління.

У кінці листопада Міністерство інфраструктури заявило, що найближчим часом вирішить, чи залишиться Кравцов на посаді чи ні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram