ГоловнаСуспільствоПодії

У центрі Києва сталася бійка, постраждали четверо правоохоронців (оновлено)

Поліцейський вимушено стріляв у повітря.

У центрі Києва сталася бійка, постраждали четверо правоохоронців (оновлено)
Фото: 112

У Києві в результаті сутичок на вул. Хрещатик постраждали четверо правоохоронців, було затримано вісьмох людей. Про це повідомили на сторінці столичної поліції в Facebook.

Інцидент стався під час того, як до співробітників поліції, що несли службу в центрі Києва, підійшла група агресивно налаштованих осіб. Вони почали нецензурно висловлюватися, внаслідок чого виник конфлікт.

Молоді люди не відреагували на вимоги поліції припинити правопорушення, використовували сльозогінний газ і почали бійку.

"Для припинення протиправних дій поліція у відповідь застосувала сльозогінний газ і один з поліцейських зробив попереджувальний постріл у повітря", - додали правоохоронці.

Оновлення. Серед затриманих за напад на поліцейських - троє громадян Білорусі.

"За цим фактом слідчим відділом Печерського УП ГУНП у Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) і за ст. 208 КПК України затримано трьох громадян Республіки Білорусь", - уточнили в столичній поліції.

Нагадаємо, 17 грудня представники "Національного корпусу" побилися з правоохоронцями, в результаті чого було затримано 26 осіб. У деяких поліцейських діагностували серйозні травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram