ГоловнаПолітика

Володимир Зеленський зустрівся у Києві з конгресменами США

Двопартійна делегація Конгресу США –  республіканець Майк Тернер, та представники Демократичної партії Джеймс Хаймс та Ерік Сволвел прибула до Києва з офіційним візитом.

Володимир Зеленський зустрівся у Києві з конгресменами США
Фото: ОП

В рамках візиту конгресмени зустрілися з президентом України Володимиром Зеленським і обговорили ситуацію на передовій та першочергові потреби Збройних сил України

Про це повідомляє сайт Офісу президента.

“Це сміливий крок з вашого боку, який свідчить про потужну двопалатну та двопартійну підтримку України. Він підтверджує, що Сполучені Штати є нашим стратегічним партнером”, – наголосив Зеленський.

Також президент нагадав про важливість надання нашій країні засобів протиповітряної оборони у тих кількостях, скільки необхідно для створення щита у небі над Україною.

 

Представники конгресу, у свою чергу, підкреслили свою незмінну підтримку та наголосили на необхідності відновлення територіальною цілісності України.

Відзначимо, лідер Республіканської партії у Палаті представників Кевін МакКарті заявив цього тижня, що в разі перемоги на виборах його політична сила може скоротити допомогу Україні. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram