ГоловнаПолітика

Спільно з ООН Україна реалізує 10 проєктів на $125 млн, - Шмигаль

Керівник уряду подякував ООН за допомогу Україні у впровадженні реформ і в боротьбі з COVID-19.

Спільно з ООН Україна реалізує 10 проєктів на $125 млн, - Шмигаль
Денис Шмигаль
Фото: www.kmu.gov.ua

У межах міжнародної технічної допомоги в Україні реалізують 10 проєктів Організації Об’єднаних Націй загальною вартістю понад 125 млн доларів США.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, передає пресслужба Кабінету міністрів.

"Цінуємо діяльність ООН в межах наданої Україні міжнародної технічної допомоги. На сьогодні в Україні успішно реалізуються 10 проєктів загальною кошторисною вартістю понад 125 млн дол. США. Послідовна політична підтримка ООН та надання технічної, експертної та фінансової допомоги відіграють важливу роль у реалізації реформ та забезпеченні стабільності в Україні", - сказав Шмигаль на засіданні Керівного комітету високого рівня із впровадження Рамкової програми партнерства між урядом України та ООН на 2018-2022 роки.

Керівник уряду також подякував ООН за допомогу, що надається Україні у впровадженні реформ і допомогу та підтримку в напрямку боротьби з COVID-19.

У засіданні комітету взяли участь координатор системи ООН в Україні Оснат Лубрані, представники організацій системи ООН та уряду України.

Учасники засідання обговорили основні результати виконання Рамкової програми та заплановані заходи для забезпечення досягнення спільних поставлених цілей партнерства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram