ГоловнаПолітика

У разі призначення Ткаченка міністром культури його місце в Раді займе Денис Маслов

36-річний Маслов балотувався за списками "СН" під № 138.

Юрист Денис Маслов проходить у парламент від "Слуги народу" в разі призначення Олександра Ткаченка міністром культури і інформаційної політики. Про це повідомив глава фракції "СН" Давид Арахамія, пишуть "Українські новини".

"Пан Маслов - досвідчений юрист ... в іншому комітеті працюватиме просто. Я думаю, це буде гідна заміна", - сказав він.

Денис Маслов
Фото: uba.ua
Денис Маслов

Згідно з інформацією на сайті Центральної виборчої комісії, 36-річний Маслов, №138 у виборчому списку "Слуги народу", є директором компанії "АВІН ТРЕЙД". Проживає в Дніпрі.

За даними YouControl, "АВІН ТРЕЙД" займається оптовою торгівлею зерном, необробленим тютюном, насінням та кормами для тварин. Також в видах діяльності вказані діяльність агентів з торгівлі сільськогосподарською сировиною, живими тваринами, текстильною сировиною та напівфабрикатами; діяльність агентів з торгівлі харчовими продуктами, напоями та тютюновими виробами; оптова торгівля молочними продуктами, яйцями та харчовими оліями та жирами.

За інформацією "Асоціації правників України" від 2019 року, Маслов був керівним партнером АТ "Лоуатек". Спеціалізується на цивільному, кримінальному та господарському праві.

Нагадаємо, що інформація про можливе призначення Ткаченка міністром культури з'явилася 1 червня, після того, як фракція "Слуга народу" підтримала його кандидатуру.

У "СН" повідомили, що після вступу на посаду міністра замість нього головою комітету з питань інформполітики рекомендуватимуть Микиту Потураєва.

3 червня Кабмін вніс у Раду проєкт постанови про призначення Ткаченка міністром.

Парламентський комітет з питань медичної гуманітарної та інформаційної політики вже рекомендував призначити нардепа від "Слуги народу" і главу цього комітету Олександра Ткаченка міністром культури і інформполітики. Завтра призначення розглядатимуть в залі засідань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram