ГоловнаПолітика

Українські диппредставництва у восьми країнах скасували прийом громадян через коронавірус

Українцям рекомендують звертатися по телефону.

Українські диппредставництва у восьми країнах скасували прийом громадян через коронавірус
Фото: EPA/UPG

Українські консульства та посольства в дев'яти країнах закривають прийом громадян у зв'язку з оголошенням пандемії коронавірусу. Про це пише "Інтерфакс-Україна" з посиланням на повідомлення дипустанов у facebook.

Так, генконсульство в Мілані (Італія) призупиняє прийом громадян та видавання документів з 16 березня 2020 року на невизначений час.

До 20 березня скасували прийом громадян консульства України в Кракові (Польща), Порту (Португалія), Стамбулі та Анталії (Туреччина), Единбургу (Шотландія), Барселоні (Іспанія).

Також про припинення прийому громадян на період з 16 по 20 березня повідомила консульська служба при посольстві України у Франції та посольство України в Угорщині.

"З метою мінімізації ризиків зараження коронавірусом громадян України та іноземних відвідувачів, а також гарантування особистої безпеки співробітників посольства, припинило консульський прийом посольство України в США", - йдеться на сторінці установи у facebook.

У разі виникнення екстрених ситуацій громадянам України рекомендують звертатися на гарячі лінії дипломатичних установ по телефону.

Нагадаємо, кількість інфікованих коронавірусом у світі перевищила 145 тисяч. Вірус проник у 139 країн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram