ГоловнаПолітика

Улітку будуть запущені нові відділення Охматдиту, - Голик

Процес будівництва максимально прискорено.

Улітку будуть запущені нові відділення Охматдиту, - Голик

Уже влітку будуть запущені кілька відділень Охматдиту, а трансплантацій кісткового мозку тут проводитимуть учетверо більше. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор Національної програми «Велике Будівництво» Юрій Голик.

«Будь-яку нескінченну через різні причини історію завжди потрібно доводити до фінішу і ставити крапку. А найкраще - знак оклику. Восени було прийнято рішення закінчити всі будівельні роботи в Охматдиті до 31 березня. Ще два місяці на пусконалагоджувальні роботи, дрібні нюанси і запуск побудованих відділень. Це важливо. Тому що кожен день роботи не на повну потужність - це не врятовані дитячі життя», - заявив він.

Як підкреслив Юрій Голик, процес будівництва максимально наблизили, щоб закінчити всі роботи вже 31 березня. Також він опублікував відео того, як ведеться будівництво.

«Охматдит» - найбільший в Україні дитячий лікувально-діагностичний заклад. Будівництво дитячої клініки «Охматдит» почалося 2011 року, проте 2013 року було зупинено. У квітні 2015 року ухвалено рішення передати лікарню у сферу управління МОЗ. Перший комплекс Охматдиту ввели в експлуатацію у квітні 2018 року.

6 грудня Верховна Рада у другому читанні підтримала законопроєкт №2505 «Про внесення змін до Закону України "Про державний бюджет України на 2019 рік" щодо будівництва лікувально-діагностичного комплексу «Охматдит».

Як раніше заявив Юрій Голик, «Велике Будівництво» почалася вчасно завдяки своєчасному плануванню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram