ГоловнаПолітика

"Слуга народу" заперечує зв'язки з винуватцем смертельної ДТП у Полтавській області

Водій, який виїхав на зустрічну смугу, не є членом партії.

"Слуга народу" заперечує зв'язки з винуватцем смертельної ДТП у Полтавській області
Фото: pl.npu.gov.ua

Партія "Слуга народу" заперечує зв'язки з полтавським бізнесменом Олексієм Сердюковим, який скоїв смертельну ДТП у Полтавській області. Відповідну заяву опубліковано на офіційній сторінці партії у фейсбуці.

"Офіційно: Олексій Сердюков, про якого з'явилася інформація в ЗМІ про ДТП на Полтавщині, не є головою осередку партії "Слуга народу" в Полтаві, також він не є членом партії", - сказано в повідомленні.

У той самий час за інформацією місцевого видання "Полтавщина", Сердюков активно брав участь у передвиборній кампанії кандидата в депутати від "Слуги народу" Дмитра Нальотова.

Олексій Сердюков - приватний підприємець, засновник групи "Зміст", куди входять полтавське інтернет-видання, креативне агентство, аналітичний центр, книжковий магазин, кав'ярня.

У ДТП, що сталася суботу, загинула жінка, постраждали ще 4 людини: Сердюков, його пасажирка, а також двоє пасажирів ВАЗ. За інформацією поліції, аварія сталася через виїзд Toyota Сердюкова на зустрічну смугу. Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram