ГоловнаСуспільствоПодії

П'ятеро людей постраждали в результаті зіткнення "тойоти" з "ВАЗом" у Полтавській області

Пасажирка "ВАЗа" померла через кілька годин у лікарні, її 12-річна дочка у важкому стані в реанімації.

У Полтавській області в результаті зіткнення автомобілів "тойота королла" і "ВАЗ-21099" постраждали чотири людини, ще одна - загинула. Про це повідомили в Нацполіції області.

Аварія сталася близько 18.00 в суботу, 13 липня на автодорозі "Полтава-Диканька". За попередньою інформацією, ДТП сталася в результаті виїзду "тойоти" на зустрічну смугу.

"В "тойоті" перебували дві людини (чоловік 1988 р.н. і жінка 1986 р.н.), в автомобілі "ВАЗ" - три (чоловік 1978 р.н., жінка 1980 р.н. і 12-річна дівчинка). Всіх п'ятьох доставили в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Через кілька годин в реанімації померла 39-річна пасажирка"ВАЗа". Її малолітня дочка і водій "ВАЗа" у важкому стані в реанімації.

Фото: pl.npu.gov.ua

Тілесні ушкодження отримали також двоє осіб з "тойоти".

Фото: pl.npu.gov.ua

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Триває досудове розслідування, під час якого встановлюються всі обставини і причини автоаварії, а також встановлюється, хто на мить зіткнення керував "тойотою".

За інформацією місцевого видання "Полтавщина", в іномарці їхали місцеві журналісти Олена Пашетних і Олексій Сердюков.

Нагадаємо, у Львові 21-річна дівчина, втікаючи з ДТП, збила електроопору, врізалася в дерево і загинула.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram