ГоловнаПолітика

Зеленський позбувся частки в російському кінобізнесі на користь автора студії "Квартал-95", - "Схеми"

"Квартал-95" не припинив вести бізнес в Росії.

Зеленський позбувся частки в російському кінобізнесі на користь автора студії "Квартал-95", - "Схеми"
Фото: facebook/Владимир Зеленский

Кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський позбувся своєї частки в російському кінобізнесі на користь автора студії "Квартал-95" Андрія Яковлєва.

Про це повідомили журналісти програми "Схеми: корупція в деталях".

Згідно з даними з реєстру юридичних осіб Кіпру, в компанії Green Family LTD, яка володіє кінобізнесом "Кварталу-95" в Росії, змінилися засновники. Так, Володимир Зеленський, який був співзасновником компанії разом з партнерами з "Кварталу-95" (Андрієм Яковлєвим, Сергієм і Борисом Шефірами) і Тимуром Міндічем, вийшов з бізнесу.

На цей час частки в Green Family LTD розподілені наступним чином: Яковлєв - 400 євро, Б. Шефір - 300 євро, С. Шефір - 300 євро, Appex International LTD Тимура Міндіча - 1000 євро. Ще на початку поточного року частка Зеленського в Green Family LTD становила 300 євро, відзначають журналісти.

Green Family LTD - засновник російських компаній "Грін Філмс", "Вайсберг пікчерс" і "Платінумфільм", які продовжують працювати в Москві.

Таким чином, роблять висновок журналісти, "кварталівці" не припинили вести бізнес в Росії, проте роблять це без свого лідера - Володимира Зеленського. Раніше він заявляв, що виробництво кіно та телесеріалів його команда припинила ще в 2014 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram