ГоловнаПолітика

Екс-начальника податкової Подільського району Києва суд відпустив під особисте зобов'язання

Станом на вечір середи в суді отримали клопотання на 4 осіб.

Екс-начальника податкової Подільського району Києва суд відпустив під особисте зобов'язання
Фото: Depositphotos/AndreyPopov

Печерський районний суд Києва відпустив під особисте зобов'язання колишнього начальника Державної податкової інспекції Подільського району м.Києва Олексія Ярошенка.

На період слідства, згідно із законодавством, на Ярошенка також накладено процесуальні зобов'язання, повідомляє Цензор.НЕТ.

Ярошенко - колишній начальник податкової Подільського району Києва.

Станом на вечір у суді повідомили, що отримали клопотання на 4 осіб: Мостіпана Юрія Євгеновича- екс-начальника ДПІ у Святошинському районі м.Києва ДПС; Шинкаренка Сергія Вікторовича - екс-голову ДПІ в Дніпропетровській області; Антіпова Олександра Миколайовича - екс-начальника ГУ Міндоходів у Луганській області і Циркуна Костянтина Валентиновича - екс-голову ДПС в АРК.

23 колишніх керівників обласних управлінь Міністерства доходів і зборів часів президентства Віктора Януковича затримали вранці 24 травня. Правоохоронці спільно з військовими прокурорами провели близько 400 обшуків на території 15 областей України. Затриманих доставили в аеропорт "Київ" (Жуляни) вертольотами.

Їм інкримінують участь у схемі зі збору грошей з підприємств в обхід держбюджету. Збиток державі від цього оцінюється в 96 мільярдів гривень.

Раніше екс-голову луганської податкової Олександра Антіпова суд відпустив під заставу ₴15 млн без взяття під варту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram