ГоловнаПолітика

Голова ЛОДА не бачить нічого поганого в лобізмі Дубневичів

«Я що повинен кричати на Майдані, що я проти корупції?»

Голова ЛОДА не бачить нічого поганого в лобізмі Дубневичів
Фото: Маркиян Лысейко

Голова Львівської ОДА Олег Синютка не бачить нічого поганого в тому, що брати Дубневичі лобіюють свої інтереси в області. Про це він розповів в інтерв'ю LB.ua.

«Якщо ми за допомогою депутатів можемо залучити кошти в область, що тут поганого? Поки немає вироку суду, я не можу підійти до людини і сказати, що він - злочинець. Давайте будемо себе вчити мати однакове ставлення до всіх. Це те саме, що з е-декларуванням. Чому одні повинні декларувати, а інші ні? Яка мені різниця, яке у бізнесмена прізвище?», - сказав Синютка.

«Що я повинен вийти на Майдан і кричати, що я проти корупції? Люди мають право говорити що завгодно. За два роки ніхто не може мені дорікнути, що я наближений до якогось бізнес-клану або групи. Я від всіх рівновіддалений. Ніхто не може мені сказати: піди зроби те, се. Всі повинні розвивати бізнес, якщо він у законних рамках», - так відповів губернатор на питання, чи не викликає у нього дисонанс те, що його асоціюють з особами, на яких заведені справи в НАБУ і СБУ.

Нагадаємо, на Львівщині фірми підконтрольні нардепам Ярославу і Богдану Дубневичам виграли тендерів на понад 1 млрд грн. У минулому році ЛОДА передала Дубневичам ще одну земельну ділянку під будівництво сонячної електростанції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram