ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Командування ВКС Росії призупинило польоти Су-27 після аварії винищувача

Причини катастрофи винищувача у Підмосков'ї встановлюються

Командування ВКС Росії призупинило польоти Су-27 після аварії винищувача
Су-27
Фото: facebook.com/petroporoshenko

Головний командувач Повітряно-космічними силами Росії Віктор Бондарєв віддав наказ призупинити польоти винищувачів Су-27 після падіння літака в Підмосков'ї у Пушкінському районі.

Про це повідомляє "Интерфакс".

У прес-службі відомства повідомили, що польоти винищувачів припинено до з'ясування причин катастрофи Су-27 у Московській області.

Су-27 "Російських витязів" розбився в Пушкінському районі біля села Мураново о 10:25 за Києвом під час повернення літака після планового польоту. Пілот загинув, він не встиг катапультуватися через те, що вів винищувач від населеного пункту.

У міноборони РФ стверджували, що Су-24 міг розбитися через відмову техніки. Джерело агентства стверджував, що авіакатастрофа сталася через погані метеоумови. Він додав, що демонстраційні польоти "Російських витязів" виконувалися в умовах низької хмарності і поганої видимості. Під час виконання віражу могло статися зіткнення із землею.

На місці катастрофи рятувальники знайшли "чорні ящики". Точну причину катастрофи буде названо після їхнього розшифрування.

Нагадаємо, на початку червня у США за день розбилися два військові літаки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram