ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Пшонка повинен відзвітувати щодо вбивства у Борзні (ВІДЕО)

Викликаю «на килим» до Верховної Ради Генерального прокурора України Віктора Пшонку, який зобов’язаний прозвітувати про розслідування кримінальної справи щодо замаху на життя 21-річної Оксани Циганок, яку намагався вбити майор міліції – виродок Ярошенко.

Переконаний, це саме те питання, на яке повинні реагувати Генпрокуратура і Верховна Рада України. Рибак пообіцяв підписати офіційний лист до Генерального прокурора з вимогою явитись до парламенту і відзвітувати. На жаль, цієї п’ятниці генпрокурора ми не побачимо, але наступного пленарного тижня, переконаний, у нас буде безліч запитань до Пшонки.

Нагадаю, 11 березня в Борзні Чернігівської області стався жахливий злочин – екс-майор міліції Сергій Ярошенко вчинив спробу вбивства вагітної 21-річної дівчини Оксани Циганок. Ця тварюка заскочила з ножем до неї додому, розперезала її, нанесла три ножові поранення у живіт. В результаті нападу на дівчину немовля, яке ще не встигло народитися, загинуло від рук цієї сволоти! Цей виблядок намагався перерізати дівчині горло, вона викручувалась з лап цього звіра, як могла. Але він не зупинявся – і продовжував шматувати дівчині обличчя. Мало того, цей нелюд під час втечі захопив у заручники людей, влаштував стрілянину і таке інше.

В зв’язку з цим минулої п’ятниці 15 березня у Борзні, Радикальна партія ініціювала акцію протесту, на яку зібралося 5 тисяч людей. Це аналогічна ситуація, як з Оксаною Макар у Миколаївській області. Сьогодні люди бояться, що ця справа знову буде спущена на гальмах. Адже 15 років тому – у 1998 році цей самий Ярошенко, який тоді був старшим лейтенантом - вбивав, ґвалтував і топив 18-річну Наталію. Тоді йому зійшло це з рук, бо він відкупився. Сьогодні він знову вчинив звірський злочин. На цей раз йому це з рук не зійде, бо я цю справу тримаю на власному контролі і вимагаю найвищої міри покарання для цього нелюда!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram