ГоловнаБлогиБлог Валерія Лунченка

Допомога військовим – це обов’язок кожного з нас

Безчинства та злочини, що сьогодні відбуваються на сході України – наша спільна біда. Ні у кого вже не виникає сумнівів в тому, що в Україні відбувається неоголошена війна. Тому головним обов’язком кожного з нас є допомога нашим військовим-захисникам України. Тільки разом, об’єднавши спільні зусилля, ми зможемо подолати важкі випробування, які випали на долю нашої країни.

Фото: Надано автором

Минулого тижня мені особисто довелось побувати в зоні АТО. Я провів один день з нашими хлопцями з 128 окремої гірсько-піхотної бригади. Ми привезли три вантажівки військового спорядження, харчів, засобів гігієни. Це вода, їжа, близько 150 комплектів камуфляжу, каски, одяг, ліки, аптечки, також окремі посилки від батьків військових. Цю допомогу було зібрано закарпатцями протягом останніх 2-3 тижнів. Окремо хочу розповісти про атмосферу та моральне піднесення, яке панує в зоні АТО. Наші хлопці викликають в нас гордість, щиру вдячність, і ще більше піднімають патріотичний дух!

Хочу особисто подякувати кожному небайдужому земляку, працівникам облдержадміністрацій, районним адміністраціям та радам, депутатам обласної ради, багатьом закарпатцям, які допомогли зібрати та організовано відправити вантаж нашим бійцям. Ми і надалі працюватимемо в напрямку допомоги нашим Героям! Кожні 2 тижні відправлятимемо усі необхідні речі.

Слава Україні! Слава Героям!

Валерій Лунченко Валерій Лунченко , Народний депутат України, ВО «Батьківщина»
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram