ГоловнаСвіт

SkyUp призупиняє польоти в італійський Турин

Попередньо, тимчасове скасування діятиме до 25 жовтня.

SkyUp призупиняє польоти в італійський Турин
Архивное фото
Фото: mvs.gov.ua

Авіаперевізник SkyUp з 5 березня призупиняє виконання рейсів у Турин. Попередньо, тимчасове скасування діятиме до 25 жовтня.

Про це повідомляють на сайті авіаперевізника.

"Зараз в Італії фіксується найбільша кількість захворювань на коронавірус COVID-19 в Європі.

Ні ВООЗ, ні міжнародні та національні компетентні органи не рекомендують припиняти сполучення з Італією, а МЗС України радить тимчасово утриматися від поїздок тільки в провінції італійських регіонів Ломбардія, Венето, Емілія-Романья і П'ємонт, де є найбільший ризик зараження коронавірусом. Ніяких обмежень пересування по країні, крім зон карантину, немає. Рекомендується тільки дотримуватися правил особистої гігієни: часто мити руки з милом, намагатися не торкатися руками обличчя, уникати натовпу і тісного контакту з людьми, які мають ознаки респіраторних захворювань", - ідеться в повідомленні.

Проте керівництво SkyUp Airlines прийняло рішення тимчасово призупинити польоти в Турин - напрямок, який перебуває в зоні росту випадків зараження новим коронавірусом на території Італії.

"У нас великі плани на Італію. У цьому році польотна програма передбачає понад 10 напрямків з Києва і регіонів. Але ми не можемо ігнорувати поточну ситуацію і стурбованість людей, тому скорочуємо авіасполучення з країною до нормалізації ситуації", - прокоментував ситуацію гендиректор SkyUp Airlines Євген Хайнацький.

Також зазначають, що тільки-но ситуація стабілізується, SkyUp планує відновити припинені рейси.

Пасажири, які вже купили квитки на скасовані рейси, повинні звернутися по повернення коштів або узгодити з перевізником можливість перебронювання на альтернативні рейси.

Якщо квитки були заброньовані на сайті, потрібно написати лист на [email protected] з відповідним запитом у довільній формі - на повернення коштів або на заміну напрямку. Для заміни недоступні Іспанія, Португалія, Італія. Всі інші варіанти обговорюються індивідуально.

Якщо авіаквитки були придбані через агентську мережу або через спеціалізовані сервіси, то по повернення коштів необхідно звернутися за місцем придбання квитків.

Нагадаємо, літак авіакомпанії SkyUp 20 лютого здійснив евакуацію українських громадян з китайського Уханя, який став осередком поширення інфекції.

3 березня в Україні зареєстрували перший випадок коронавірусної хвороби в жителя Чернівецької області. Його госпіталізували з температурою і сухим кашлем. Повідомляють, що хворий нещодавно повернувся із закордонної поїздки в Італію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram