ГоловнаСвіт

Керівництво Twitter попросило співробітників працювати з дому через коронавірус

Для підрозділів у Південній Кореї, Гонконгу та Японії ця рекомендація обов'язкова.

Керівництво Twitter попросило співробітників працювати з дому через коронавірус

Керівництво компанії Twitter попросило своїх співробітників не приходити в офіси і працювати з дому, оскільки це допоможе стримати поширення коронавірусу SARS-CoV-2.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Украєїна" з посиланням на західні ЗМІ.

"Ми наполегливо закликаємо всіх співробітників у різних країнах світу працювати вдома, якщо є така можливість", - заявила голова відділу HR Дженніфер Крісті.

Вона додала, що мета компанії полягає в зниженні ризику поширення коронавірусу, зокрема серед співробітників. При цьому, за її словами, для співробітників підрозділів у Південній Кореї, Гонконгу та Японії ця рекомендація носить обов'язковий характер.

Нагадаємо, загальна кількість заражених коронавірусом у світі вже перевищила 90,8 тис. осіб. При цьому на Китай припадає близько 80 тис. підтверджених випадків захворювання, за межами материкового Китаю число заражених сягнуло 10,6 тис. осіб.

Найбільше хворих - 4,8 тис. - у Південній Кореї, 2 тис. - в Італії, 1,5 тис. - в Ірані, на території Японії - 980, з них 705 припадає на пасажирів і членів екіпажу Diamond Princess, який стояв на карантині в Йокогамі.

3 березня в Україні зареєстрували перший випадок коронавірусної хвороби - у жителя Чернівецької області. Його госпіталізували з жаром і сухим кашлем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram