ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Кабмін запустив сайт про коронавірус

Ресурс дає відповіді на низку пов'язаних з вірусом питань.

Кабінет Міністрів створив інформаційну сторінку з оперативною інформацією про хворобу, яку викликає коронавірус SARS-CoV-2.

Сайт covid19.com.ua містить чотири розділи: "Ситуація в Україні", "Як передається хвороба", "Як запобігти захворюванню", "Надійні джерела інформації".

Ресурс дає відповіді на низку пов'язаних з вірусом запитань. Наприклад, чи є ліки від захворювання, як воно передається, як відбувається діагностика, хто є групою ризику і як захистити себе від вірусних інфекцій?

На сайті також зібрали матеріали про те, як запобігти коронавірусному захворюванню COVID-19.

"Поширюйте інформацію про те, як запобігти COVID-19. Діліться на роботі, вдома і серед друзів у соціальних мережах", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Україні зареєстрували перший випадок коронавірусної хвороби COVID-19 у жителя Чернівецької області. Його госпіталізували з жаром і сухим кашлем. У Комітеті Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування закликали українців не панікувати й не скуповувати медичні маски в аптеках і продукти в магазинах.

Раніше повідомляли, що Одеса підготувала 20 боксів в інфекційній лікарні для можливих хворих на коронавірус. Кривий Ріг підготував 15 боксів у двох лікарнях, а Миколаїв - сім боксів на 14 місць. Міськрада Дніпра виділила 98 млн гривень на заходи з профілактики коронавірусної інфекції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram