ГоловнаСвіт

Зеленський став першим президентом України на обкладинці Time

"Чоловік посередині. Український президент Володимир Зеленський між президентом РФ Володимиром Путіним і головою США Дональдом Трампом".

Журнал Time опублікував анонс випуску друкованої версії міжнародного видання з президентом України Володимиром Зеленським на обкладинці. Номер вийде 16 грудня, йдеться на сторінці журналу у Facebook.

"Нова міжнародна обкладинка Time: "Я не боюся імпічменту". Як президент України Володимир Зеленський орієнтується на свою роль у найбільшій політичній драмі світу", - йдеться в підводці посту.

На самій же обкладинці журналу розміщено напис "Чоловік посередині. Український президент Володимир Зеленський між Путіним і Трампом".

На сайті Time в матеріалі про українського президента йдеться, що рік - це довгий час для політики.

"Досить довгий для Володимира Зеленського, коміка, обраного президентом України, щоб перейти від набору свого ситкому в Києві до найбільшої політичної драми світу, тієї, в якій американський президент може скласти повноваження через імпічмент".

Нагадаємо, 2 грудня онлайн-журнал Time опублікував інтерв'ю з Володимиром Зеленським, в якому, зокрема, обговорювалася майбутня зустріч у нормандському форматі і ситуація з розслідуванням імпічменту Дональда Трампа.

Як відомо, демократи в Конгресі почали розслідування про можливе зловживання владою з боку президента Трампа.

Президента США підозрюють у тому, що під час бесіди з Володимиром Зеленським він намагався змусити Київ почати розслідування проти його ймовірного суперника на майбутніх президентських виборах Джо Байдена і його сина Хантера. Зеленський каже, що тиск на нього не чинився.

Палата представників Конгресу США 31 жовтня схвалила резолюцію про імпічмент, Трамп називав це "величезним полюванням на відьом".

Юридичний комітет Палати представників США запросив президента Трампа взяти участь у слуханнях щодо імпічменту. Голова комітету направив голові Білого дому лист із запрошенням прийти на слухання 4 грудня.

3 грудня Комітет з розвідки Палати представників Сполучених Штатів опублікував доповідь про імпічмент президента США зі звинуваченням Дональда Трампа у зловживанні владою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram