>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Зінченко на своєму весіллі довелося вибачатися перед Гвардіолою за слова дружини

Влада розкритикувала тактику Хосепа на матч ЛЧ з "Ліоном".

Зінченко на своєму весіллі довелося вибачатися перед Гвардіолою за слова дружини
Олександр і Влада Зінченко
Фото: Instagram

Український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко публічно вибачився перед наставником "городян" Хосепом Гвардіолою після публікації чергової серії відеоблогу дружини Зінченко і провідною ТК "Футбол" Влади Седан.

У відео дівчина поклала провину за програш "МанСіті" від "Ліона" в чвертьфіналі Ліги чемпіонів (1:3) безпосередньо на головного тренера манкуніанської команди.

"Може бути, я не можу це висловлювати, проте, м'яко кажучи, щоб не матюкатися, це повний прокол Гвардіоли. Навіщо випускати три центрбека, коли самі гравці беруться за голову? У мене немає слів, погляньте, який склад, які люди там грають. Одна справа вилетіти від "Баварії", інше - від "Ліона", - підсумувала Влада.

Через пару днів після публікації відео, Зінченко приніс вибачення за вираження своєї дружини і підкреслив, що це були лише її емоції після матчу.

"Моя дружина - і журналіст, і вболівальник. У відео - її емоції відразу після матчу. Напевно, вона не повинна була постити це в соціальних мережах. Але Влада не намагалася висловити журналістську думку про тренера - вона просто висловила розчарування в якості вболівальниці", - написав Олександр в Instagram.

Я пишу цей [лист] прямо з нашого весілля замість того, щоб насолоджуватися цим незабутнім моментом. Сподіваюся на ваше розуміння", - підсумував гравець збірної України.

Олександр Зінченко
Фото: Instagram
Олександр Зінченко

Відзначимо, що Олександр і Влада розписалися ще 12 березня в Лондоні в посольстві України у Великобританії. Однак карантин не дозволив молодій парі провести справжнє весілля, яке було перенесено на 24 серпня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram