>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Японських уболівальників попросили покинути матч Бундесліги через коронавірус

Фани хотіли насолодитися грою "Лейпцига" і "Баєра".

Японських уболівальників попросили покинути матч Бундесліги через коронавірус
"Ред Булл Арена"
Фото: РБ "Лейпциг"

Невелика група японських уболівальників, які відвідали заключний матч 24 туру Бундесліги РБ "Лейпциг" - "Баєр" (1:1), не змогли побачити жоден гол у виконанні команд, тому що служба безпеки "Ред Булл Арени" попросила їх покинути стадіон на десятій хвилині матчу через ризик захворювання на коронавірус.

Клуб перепросив японців на своєму офіційному сайті.

"Відповідно до рекомендацій з протидії коронавірусу, службі безпеки стадіону було доручено перевіряти певні групи людей через потенційний ризик. На жаль, через велику невизначеність ми допустили помилку щодо наших японських гостей.

Хочемо перепросити і виправити ситуацію. Ми вже намагаємося вийти на зв'язок із цими фанатами і запросити їх на наступну гру. Будемо далі інтенсивно і щодня співпрацювати з владою для вирішення проблем, пов'язаних з коронавірусом і постараємося знайти краще рішення для всіх гостей", - йдеться в заяві клубу.

Спалах коронавірусу вперше зафіксували в Китаї, після чого вірус поширився по всьому світу. Це призвело до скасування багатьох публічних заходів, у тому числі спортивних. Так, на півночі Італії, в європейському осередку коронавірусу, скасували п'ять матчів Серії А.

В Азії скасували Міжнародний кубок чемпіонів, а в самій Країні Вранішнього Сонця вперше в історії Кубок імператора Японії з сумо пройде за зачиненими дверима.

Додамо, що також уперше етап Кубка світу з біатлону (Нове Место) пройде без глядачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram