ГоловнаСуспільствоВійна

Обстріл Новогродівки: рятувальники знайшли під заваламии ще одне тіло людини

За добу окупанти завдали ударів по Торецькій, Лисичанській та Сіверській громадах.

Обстріл Новогродівки: рятувальники знайшли під заваламии ще одне тіло людини
Руїни будинку після ракетної атаки Росії на Новогродівку 30 листопада
Фото: Поліція Донеччини

Під завалами багаповерхівки у Новогродівці Донецької області знайшли тіло ще однієї людини, яка загинула внаслідок удару 29 листопада. Про це повідомив в.о. очільника Донецької області Ігор Мороз. 

"За 8 грудня стало відомо про ще 1 людину, яка загинула внаслідок удару по Новогродівці 29 листопада. Загальна кількість жертв по області з початку повномасштабної війни 1788 людей", ідеться у повідомленні.

Відомо, що минулої ночі на Донецькому напрямку обстріляні Красногорівка, Новомихайлівка і Костянтинівка Мар'їнської громади. 5 разів ворог обстріляв промзону Курахівської громади.

На Горлівському напрямку у Торецьку пошкоджено 7 приватних будинків, 4 багатоповерхівки і дитсадок. У Часовоярській громаді пошкоджені 3 багатоповерхівки і 2 приватні будинки.

На Лисичанському напрямку пошкоджено будинок і об'єкт інфраструктури в Сіверську. Зафіксовано 22 обстріли Лиманської громади.

Обстріл Новогродівки:

  • Вночі 29 листопада ворожа ракета "С-300" влучила в 3-поверховий будинок в центрі міста. Крім дитини, під завалами знайшли тіла ще двох загиблих. 
  • 4 грудня під завалами знайшли тіло 8-річної дитини.
  • 6 грудня вдалося ідентифікувати тіло загиблого чоловіка. Пошуки жінки тривали.
  • В Новогродівській громаді оголошено триденну жалобу за загиблими внаслідок обстрілу мешканцями. Жалоба тривала від понеділка, 4 грудня, до середи, 6 грудня. 
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram