ГоловнаСуспільствоВійна

Російське командування стурбоване форсуванням Дніпра українськими захисниками у Херсонській області, – ISW

Росії тут не вистачає сил, оскільки вона перекинула кілька підрозділів стримувати український наступ на Запорізькому напрямку. Несолодко окупантам і під Бахмутом. 

Російське командування стурбоване форсуванням Дніпра українськими захисниками у Херсонській області, – ISW
Ілюстративне фото
Фото: Десантно-штурмові війська ЗСУ

Російське командування стурбоване форсуванням Дніпра українськими захисниками у Херсонській області, йдеться у звіті ISW.

Тут армії РФ не вистачає ні артилерії, ні живої сили. Раніше російське командування перекинуло кілька підрозділів із цього напрямку на Запорізький - стримувати наступ Сил оборони.

Крім того, складна ситуація у окопантів і під Бахмутом. Там українські захисники звільнили селище Андріївка - це південний фланг Бахмута. Тепер Сили оборони отримали можливість для прориву російської оборони.

Українські військові наступають і на інших ділянках біля Бахмута.

ISW повідомляє, що принаймні один підрозділ окупантів біля Бахмута (72-га окрема мотострілецька бригада) зазнав значних втрат. Його боєздатність може бути значно знижена.

Нагадаємо, сьогодні вранці Генштаб повідомив, що Сили оборони мають частковий успіх в районах Вербового та Новопрокопівки Запорізької області. Також українські воїни утримують ініціативу, тиснуть на ворога, проводять штурмові дії та відвойовують нашу землю на Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram