ГоловнаСуспільствоВійна

У Покровську внаслідок російської ракетної атаки загинули 7 людей, 82 отримали поранення (оновлено)

Розбір завалів багатоповерхівки триває.

Наразі відомо про сімох загиблих та 82 поранених внаслідок російської ракетної атаки на Покровськ Донецької області.

Про це повідомляє у Telegram Поліція Донеччини.

Згідно з повідомленням, серед поранених – 29 працівників поліції, сім рятувальників та двоє дітей. Вночі рятувальні роботи були призупинені через високу загрозу повторних обстрілів з боку РФ.

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

В Офісі генерального прокурора зазначили, внаслідок ракетного обстрілу міста Покровськ загинули сім громадян віком від 22 до 71 року. Серед загиблих – п’ятеро чоловіків та дві жінки. Ще 67 людей, з яких 11-річна дитина та 17-річний юнак, отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Фото: EPA/UPG

Фото: EPA/UPG
Фото: EPA/UPG

Фото: EPA/UPG

За уточненими даними, у ході обстрілу Покровська росіяни поранили 81 людину: 39 цивільних, серед яких двоє дітей – 2006 і 2012 року народження, 31 поліцейського, 7 працівників ДСНС та 4 військових. Про це повідомили в Донецькій ОВА. 

Станом на 11:00 зафіксовані пошкодження 12 багатоповерхівок; будівель готелю, прокуратури, пенсійного фонду, аптеки, двох магазинів, двох кафе та двох цивільних автомобілів. 

Оновлено. 8 серпня о 16:40 завершено аварійно-рятувальні роботи в п’ятиповерховому житловому будинку, що був пошкоджений унаслідок обстрілу Покровська 7 серпня.

Як поінформували у ДСНС, за попередньою інформацією, загинуло 7 осіб, в тому числі 1 співробітник ДСНС, ще 82 людини постраждали.

Фото: ДСНС України

Фото: Іван Федоров

Фото: Іван Федоров

Нагадаємо, вчора ввечері (о 19:15 та о 19:52) росіяни завдали двох ударів ракетами "Іскандер" по центру міста Покровськ. Внаслідок першого прильоту загинуло четверо людей, троє цивільних були поранені. Під час повторного обстрілу загинув заступник начальника Головного управління ДСНС у Донецькій області Андрій Омельченко. Ще четверо рятувальників, вісім поліцейських та троє цивільних отримали поранення. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram