ГоловнаСуспільствоВійна

З точки зору оборони "найгарячішим" напрямком є Авдіївській, – Шершень

Минулої доби ЗСУ відбили 15 штурмів ворога в районі Мар'їнки.

З точки зору оборони "найгарячішим" напрямком є  Авдіївській, – Шершень
Фото: Telegram/Zelenskiy

Якщо говорити про оборону, наразі "найгарячішим" є Авдіївській напрямок – там точаться найінтенсивніші бої.

Про це повідомив у ефірі телемарафону речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень.

"Надгарячий напрямок, якщо говорити про оборону, – Авдіївський. Там противник продовжує штурмові дії з завданням заволодіти Мар’їнкою та захоплення Авдіївки. Штурми було відбито, втрат позицій не допущено", – йдеться у повідомленні.

Шершень додав, що минулої доби у районі Мар'їнки відбулося 15 штурмів. Противник здійснив 10 ударів дронами-камікадзе, здебільшого використовував БПЛА типу квадро.

"Найбільше дошкуляв у районі Авдіївки. Окрім того, тут під час однієї з атак для її підтримки ворог використав літак. Було обстріляно 10 навколишніх населених пунктів", – розповів Шершень.

Нагадаємо, за словами речника Східного угруповання військ ЗСУ Сергія Череватого, оборонці за останній час просунулися на флангах Бахмутського напрямку. За добу у районі Бахмуту відбулося 23 бойових зіткнення.

У ранковому зверненні Генштаб ЗСУ поінформував, що ворог надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському та Мар’їнському напрямках, де тривають важкі бої. Протягом минулої доби відбулось 46 бойових зіткнень.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram