ГоловнаСуспільствоВійна

СБУ оприлюднила перехоплену розмову окупанта з дружиною: хоче потрапити додому і бідкається через великі втрати

Жінка російського військового розповіла, що влада забороняє їм обговорювати кількість убитих та поранених, але вони знають, що їх багато. 

СБУ оприлюднила перехоплену розмову окупанта з дружиною: хоче потрапити додому і бідкається через великі втрати
Ілюстративне фото
Фото: EPA/UPG

Російські війська розуміють, що не зможуть захопити Київ, і сподіваються на повернення додому.

Про це свідчить оприлюднена СБУ розмова одного з окупантів зі своєю дружиною. Він є частиною військ, що намагались захопити Київ через Бородянку. 

Окупант сказав, що його війська планують вивести в Білорусь, де вони мають чекати підкріплення технікою і людьми, але він сподівається, що його вже скоро відправлять додому. Він також каже, що техніки лишилося трошечки, але є автомати.

"У нас просто мало людей залишилося. Багато загинуло, багато поранених з нашої частини, з нашого батальйону", – сказав він.

Його дружина-росіянка відповіла, що влада не озвучує кількість загиблих у війні проти України, але їх "дох*я умірає", і в "плєн стільки беруть – п**да". 

Окупант додав, що їжу їм привозили кілька днів тому, а вибухом знищена половина їхніх пайків. 

Нагадаємо, в складі російських військ, які вторглися в Україну, перебуває чимало колишніх українських військових, які зрадили присягу у 2014 році і перейшли на бік ворога. Чимало з них уже потрапили в полон. Їм доведеться відповідати не тільки за війну, а й за зраду України у 2014-му.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram