ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

В Апеляційному суді Києва виявили коронавірус

Суд продовжує працювати у штатному режимі. У приміщеннях діє масковий режим, працівникам і відвідувачам вимірюють температуру.

В Апеляційному суді Києва виявили коронавірус
Фото: Макс Требухов

У одного з працівників Київського апеляційного суду виявлено коронавірус COVID-19.

Про це повідомили у пресслужбі суду.

"Повідомляємо учасників судових засідань та відвідувачів суду, що у одного з працівників Київського апеляційного суду підтверджено діагноз COVID-19. Наразі у приміщенні суду здійснюється посилена дезінфекція та вживаються всі можливі протиепідемічні заходи", - повідомили в суді.

Разом з тим Київський апеляційний суд продовжує працювати у штатному режимі. У приміщеннях діє масковий режим, працівникам і відвідувачам вимірюють температуру.

У суді закликали учасників судових процесів утриматися від участі в судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду.

"Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду через поштову скриньку, розміщену у холі суду, за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти, факсу тощо. Отримати інформацію про рух справи можна за телефонами, що розміщенні на офіційному вебсайті суду", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо про те, що народний депутат фракції "Батьківщина" Іван Крулько захворів на коронавірус.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram