ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові заарештували 18-річного хлопця, підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного хлопчика

Батьки підозрюваного є заможними бізнесменами і найняли п'ятьох адвокатів.

У Львові заарештували 18-річного хлопця, підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного хлопчика
Фото: lv.npu.gov.ua

Залізничний районний суд Львова у суботу заарештував без права застави 18-річного львів'янина, якого підозрюють у зґвалтуванні 12-річного хлопчика. Про це інформує обласна поліція.

Повідомлення про зникнення дитини надійшло до поліції 18 червня о 12:40. Хлопчик пішов гуляти з друзями в районі Левандівка.

"Незабаром хлопчик повернувся додому і розповів, що на вулиці Роксолани невідомий чоловік покликав його в парк нібито допомогти штовхати мопед і пообіцяв купити газований напій. У парку дитина була зґвалтована", - повідомили в поліції.

Правоохоронці оперативно затримали ймовірного ґвалтівника. Ним виявився 18-річний львів'янин Мирослав М, пише ZAXID.net.

За інформацією видання, він разом з батьками живе на Левандівці, неподалік від місця злочину.

Під час обшуку в квартирі підозрюваного поліцейські знайшли речові докази, а саме одяг, в якому він був одягнений під час скоєння злочину.

Джерела видання розповіли, що 18-річний хлопець у присутності поліцейських зізнався батькам, що саме він зґвалтував 12-річного хлопчика. Після цього батьки заборонили йому говорити і викликали адвоката.

Крім того, у відділенні поліції хлопчик вказав на свого кривдника під час проведення впізнання.

Мама потерпілого розповіла, що батьки підозрюваного вже найняли п'ятьох адвокатів, щоб ті захищали в суді їхнього сина, тоді як батьки жертви збирають гроші на оплату послуг захисника.

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що оплатить послуги адвоката для 12-річного хлопчика. За словами міського голови, батьки підозрюваного є заможним бізнесменами.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 4 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram