ГоловнаСуспільствоПодії

Десять поліцейських не дали киянину вплав потрапити на спортмайданчик у Гідропарку (оновлено)

Чоловікові виписали адмінпротокол зі штрафом 17 тисяч гривень.

Киянин, якого не пустили на спортмайданчик у Гідропарку через міст, перетнув річку вплав.

Про це повідомив NewsOne.

"Ситуація дійшла до абсурду. Один зі спортсменів, який хотів позайматися, вирішив переплисти річку, щоб потрапити на спортивний майданчик", - розповів кореспондент телеканалу.

На іншому березі його зустріли десять поліцейських і змусили повернутися назад.

Оновлення. Пресслужба поліції Києва пізніше повідомила, що порушником карантину виявився 21-річний чоловік.

"Сьогодні в Дніпровському районі на території зони відпочинку один з чоловіків намагався потрапити на спортмайданчик, і коли його не пропустили туди співробітники поліції, він почав конфліктувати з ними. Після роз'яснювальної роботи невідомий усе одно проігнорував встановлені карантинні обмеження і почав плисти на інший берег річки, де його затримали поліцейські", - розповіли в поліції.

Чоловіка доставили до районного управління поліції, де склали адміністративний протокол за ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Нагадаємо, поліцейські перекрили Венеціанський міст у Гідропарку, через який можна дістатися до спортмайданчика просто неба, у зв'язку з постановою Кабінету Міністрів, що забороняє заняття спортом у парках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram